close

Booking

Please enter your name
Please enter your telephone
Please choose person number
Please choose the date
Please choose the time
Your booking is successfully sent
Something went wrong. Your booking was not send.
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page

 
close
Monday - Friday
10 am - 10:30 pm
Saturday
9 am - 11 pm
Sunday
9 am - 9 pm
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

GOODRESTO HISTORY

We have decided to create a humble but refined environment where our respected patrons can enjoy the finest quality seafood prepared with the utmost diligence

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment. Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop art customer service.

Podcasting operational change management inside of workflows to establish a framework. Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail. Keeping your eye on the ball while performing a deep dive on the start-up mentality to derive convergence on cross-platform integration. Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas. Dramatically maintain clicks-and-mortar solutions without functional solutions cutting-edge deliverables.

Pastiflette20

Cima Di Rapa Salsiccia19

Bâtonnets de mozzarella frits12

Margherita con Prosciutto19

Salade Sardine24

Tonno Tonno19

Escalope gratinée à la fontina24

Spaghetti Salsiccia, gorgonzola et oignons caramélisés21

Penne Montercarlo19

Rigatoni Butternut, salsiccia18

Gnocchi alla Sorentina18

FONDUE CAVO24

Croquettes au parmesan9

Oeuf purgatoire (oeuf miroir, sauce napolitaine – pain pizza)4

Tapenade de lardo de colonnata au romarin4

4 Stagioni Cavo19

Affumicata20

Mare et Monti20

Pera par « Claudia »20

Caprina par « Angelo »19

Pizza Nutella11

Panuozzo Luigi15 SUR PLACE / 12 À EMPORTER

Spaghetti chitarra alla siciliana22

Mauri par « Maurizio »19

Assiette italienne22

Assiette de bresaola12

Assiette de prosciutto12

Assiette de mortadelle12

Tapenade de mortadelle à tartiner4

Polpettes au parmesan5

Panuozzo Prosciutto11 SUR PLACE / 8 À EMPORTER

Panuozzo Cavo Piccante11 SUR PLACE / 8 À EMPORTER

Primavera19

Pancia19

Rigatoni alla Zozzona20

Grissini, tapenade ail / artichaut4

Spaghetti au Pesto18

Capricciosa19

Bruschette13

Escalope alla Milanese Pannée24

Citadella19

Le bol d’éclats de Parmesan, crème de Balsamique4

Gnocchi au Parmesan dans son « Pizza bowl » à manger20

Agnolotti in brodo17

Salade Fraîche Végétarienne, Ricotta Épicée16

Tagliata de Boeuf21

Risotto Crémeux Parmesan, Pêche du Jour, Tomates Cerises24

Trio de Cannoli Siciliens (Citron, Vanille, Chocolat)9

Mortadella alla Griglia4

Crispy Cacio e Pepe4

Le Bol d’Olives Taggiasche4

Affogato

Tiramisu9

Parmigiana

Porchetta Sardinata

Cornet de Glace à l’italienne5.5

Carpaccio d’artichauts

Tartufo (Chocolat Noisette ou Pistache)9

Glace à l’italienne, Dame blanche9

Glace à l’italienne, Brésilienne9

Glace à l’italienne, Coupe glace fruits

Panna cotta, coulis de fruits rouges9

Lambrusco riunite29

Prosecco37.5

Vino de la casa Rouge/Rosé/Blanc verre4

Vino de la casa Rouge/Rosé/Blanc 1/4L7.5

Vino de la casa Rouge/Rosé/Blanc 1/2L14

Vino de la casa Rouge/Rosé/Blanc 1L26

Chitry Vau du puits49

Chateau la croix chantecaille st emilion53

Ramon bilbao reserva34

Duas Quintas ramos pinto33

Margherita17

Barolo Serralunga89

Mezze rigatoni alla carbonara19

Funghese19

La ragnaie brunello95

Penne quattro formaggi “comme chez Pippo”19

Vegan

Liveli orion primitivo32

Spaghetti bolognese17

Carciofo

Datterini18

Pappardelle al Ragù del Norcino18

Minuty37

Feudo arancio nero d’avola24

CA Grande Trebbiano29

Rigatoni alla Norma18

R & P – Ricotta & Prosciutto

Cavo piccante19

Terre rare sella&mosca36

Rigialla La Tunella33

Linguine dans la Meule, Fromage et Poivre19

Solo Formaggio19

Salsiccia18

Mortadella11 sur place / 8 à emporter

Ruffino reserva ducale49

Viré Clessé André Bonhomme49

Americana19

Melanzane11 sur place / 8 à emporter

Modus82

Mas Andes Chardonnay23

Linguine ai Gamberri19

Pâtes jambon-fromage enfant13

Melanzane19

Tonno11 SUR PLACE / 8 À EMPORTER

Chianti il leo superiore ruffino29

Gavi Fontanafredda37

Spaghetti bolognaise enfant13

Mortadella19

Mare19

Pizza pour les bambini (- de 12 ans)13

Supplément Nduja3

Supplément Oeuf Miroir1.5

Paladin Drago Rosso29

Terre Forti Pinot Grigio22

Supplément Anchois2.5

Supplément Artichaut2.5

Supplément Roquette2

Supplément Champignons2.5

Supplément Salsiccia3

Supplément Jambon3

Supplément Olives2

Supplément Oignons Rouges1.5

Affogato au Caramel Amaretto et Ecume d’Amandes7

Stracciatella aux tomates de couleurs15

Supplément Stracciatella4

 Load more
GOODRESTO NEWS & EVENTS

Stay informed, don’t miss our latest news and events. Great events each week. Do not stay away, join us